Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 39

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/users/compadre/public_html/dod.maronet.pl/maincore.php on line 39
Nasty Delinquentes - DOD 1.3 - Forum dyskusyjne: Podanie : Steve Harris
Zobacz temat
Nasty Delinquentes - DOD 1.3 :: Dostępne dla wszystkich :: Rekruci / Rekrutacja
 Drukuj temat
Podanie : Steve Harris
Steve_Harris
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 29-08-2009 15:49
U¿ytkownik

Data rejestracji: 23.08.09

Oczywiscie przyda sie snajper w zapasie tylko wiesz tu juz jest paru tez na to iejsce ktore sztywno trzymam ja

No ale nie o to chodzi. Jakoś tak ostatnio grałem na jakimś serwie, wbiła reprezentacja Niemiec i uświadomili mi, że mam skill na poziomie zerwoym. Nie wiem, czy jest sens dalej w to grac. A nie będę miał raczej w najbliższych miesiącach (wiadomo, liceum to liceum) czasu, żeby przesiadywac przed kompem i łapac punkty. Co innego konkretne ustalenia tj. mecze, treningi itd.
Edytowane przez Steve_Harris dnia 29-08-2009 15:51

efendi
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 29-08-2009 19:11
U¿ytkownik

Data rejestracji: 25.06.09

to raczej byla ironia:D
Co do twojego grania zgodnie z regulaminem na poczatku bylbys rekrutem przez jeden miesiac.Gracze nam sie przydadza poniewaz my tez pracujemy mamy rodziny itd. A chcemy brac udzial w ligach.
Napewno bys znalazl swoje miejsce...Co do skilla hmmm
gralem na niemieckim serwerze i ich skill nie jest jakis pierwszej klasy.

Przeskocz do forum: