Zobacz temat
Nasty Delinquentes - DOD 1.3 :: Dostępne dla wszystkich :: Rekruci / Rekrutacja
eee?
|
|
helder123 |
Dodany dnia 07-05-2010 21:53
|
U¿ytkownik Postów: 7 Data rejestracji: 12.01.10 |
przepraszam, ale jesli jest to mozliwe chcialbym naprawic swoj blad, jest taka mozliwosc czy macie juz komplet ? ![]() |
|
|
av |
Dodany dnia 08-05-2010 06:44
|
![]() Administrator Postów: 53 Data rejestracji: 10.12.08 |
Po pierwsze temat --> "eee?" <-- co to ma być?! Po drugie --> przepraszam, ale jesli jest to mozliwe chcialbym naprawic swoj blad, jest taka mozliwosc czy macie juz komplet ? Za co mnie przepraszasz? Jaki błąd? I kurna jaki komplet? Ty myślisz, że ja samolot/autobus prowadzę? Tak na marginesie jasnowidz ze mnie żaden! Wysiliłem się i przejrzałem poprzednie posty... i qrna o luuudzie znalazłem! Miło by było jak byś złożył to podanie raz jeszcze, z dopiskiem, że już raz dałeś ciała... ale się postarasz czy coś w ten deseń... Bo jak dla mnie z tego posta to powiem Ci, że przeprosiny przyjmuje... nie wiem za co... ale może tym Ci humor poprawie, temat i reszta wiadomości po "przepraszam" nic mi nie mówią. Pozdrawiam Edytowane przez av dnia 08-05-2010 06:46 |
|
|
helder123 |
Dodany dnia 08-05-2010 09:49
|
U¿ytkownik Postów: 7 Data rejestracji: 12.01.10 |
No tak, masz racje. przepraszam za to iz niektorzy z klanu zainteresowali sie moja osoba, a ja to olalem. dlatego wlasnie chcialem to naprawic i poraz kolejny zlozyc podanie. Mam juz jedno podanie ale status odrzucone wiec zrobie kolejny post. Pozdrawiam |
|
|
av |
Dodany dnia 08-05-2010 12:45
|
![]() Administrator Postów: 53 Data rejestracji: 10.12.08 |
Skoro wszystko jest już jasne. poszarogęszę się trochę i pozwolę sobie zamknąć temat. |
|
Przeskocz do forum: |